Робота під час війни

вся Україна

24-02-2023

Вас вітають рейнджери України, ім’ям Господа Ісуса Христа.
Думаємо, що зараз немає жодної людини в Європі чи в США, яка б не чула про Україну та події останніх місяців. На жаль, це не ті події, якими можна пишатись. Але, ці обставини багато чого показали. У важкі часи ми розуміємо, що Бог поруч, не зважаючи на обставини навколо.
За ці чотири місяці жителі України пройшли багато випробувань, болю, смертей, ґвалтувань, насильства. Багато з нас залишили свої домівки. Навіть коли все скінчиться, ми не зможемо повернутись в них, тому що цих будинків просто немає, їх знищив окупант. Багато людей втрачають роботу. Наші сім’ї роз’єднані: чоловіки захищають країну, а жінки вивозять дітей, щоб дати їм майбутнє. Неможливо передати це все словами. Їх не вистачає. І ми розуміємо, що війна ще не закінчилась.
Посеред цього пекла ми радіємо, тому що у нас є надійні друзі – рейнджери. Рейнджери які “ГОТОВІ” допомагати. Ми дуже вдячні Богу за те, що Він відкриває Ваші серця надавати нам допомогу. Ми дуже вдячні нашим партнерам, як національним служінням Royal Rangers країн (Польша, Німеччина, Румунія, Угорщина), так і багатьом людям з різних країн (Італія, Молдова, Іспанія, США, Венесуела, Аргентина, Чілі, Мексика….), які відкрито висловлюють підтримку, моляться за нас та намагаються допомогти. Це фантастична підтримка. Ми бачимо вашу руку допомоги і це надає нам сили. Дякуємо за терпіння та розуміння до нас.
Але і рейнджери України “ГОТОВІ” служити та бути світлом серед темряви. Наше служіння сильно змінилося, з’явилися інші пріоритети. На перший план виходить гуманітарна та психологічна допомога, підтримка переселенців, їхня соціалізація на новому місті, насамперед дітей.
Наші рейнджерські зустрічі мають євангелізації – знайомства з цим служінням, з Богом та його могутністю. Також це гарна можливість відволіктися від війни.
Надалі ми маємо надію, що ці діти, коли повернуться до своїх міст, захочуть мати таке служіння у своїх церквах.
Це може надати можливість для нової хвилі розповсюдження служіння. На цей час ми не маємо такої можливості, щоб всі загони функціонували на сто відсотків. Але ми бачимо, що служіння не згасає. Воно розповсюджується. Ми намагаємось підтримувати зв’язок зі всіма рейнджерами України, бути одним цілим, наскільки це можливо. Також ми маємо спільні молитви – це те що нас тримає і надає сил.

Табір для дітей-біженців (табір в горах, західна частина України. На одній території тимчасово живуть сотні біженців). Провели літній табір на декілька днів.

Святкування Трійці. Схід країни. 45 кілометрів до лінії фронту.

Постійна робота — роздача гуманітарної допомоги. Південь України. Географія нашого служіння – Кілія, Овідіополь, Одеса, Тарутинська ОТГ, це 200 км. в одну сторону. Часто, це 400-500 км. в день. Охоплення – 100-200 сімей в тиждень.

Пікнік та прогулянка. Південь України

Регулярні зустрічі. Захід України. Дуже багато дітей, які приходять вперше. Дуже багато таких, хто приходять на 1-2 уроки (тому-що батьки постійно переїздять та шукають нове помешкання). Ми раді всіх бачити та всіх приймаємо.

Після початку бомбардування міста дуже багато людей виїхало. Майже 80% загону зараз мешкає за кордоном. Частина тих, хто залишився — втратили роботу. Допомога родинам рейджерів. Центральна частина України.

На фотографії — просто спокійна зустріч, що відбувається раз на тиждень. Поза фотографією — напружена робота з допомоги більше, ніж сотні людей, які зараз тимчасово мешкають на території табору. Дуже велика відповідальність піклуватись, щоб у них було все необхідне для життя. Захід України.

Євангелизація. Дуже короткий момент, з безлічі днів важкої праці: пошук партнерів, оформлення документів, зустріч та розвантаження гуманітарних вантажів. Все заради людей, що мешкають в трьох сусідніх містах. Південь України.

Цієї ночі дехто вперше за багато ночей спатиме на матраці (а не на підлозі). Процес розвантаження гуманітарної допомоги. Церква, що опікується 500 переселенцями. Захід України.

Зазвичай організувати свято для дітей, ще й з подарунками, не просто навіть у звичайний час. Небезпека є по всій території країни. Але ми продовжуємо служити. Південь країни.

Від початку війни прийняли більше 500 людей. Дуже багато проїхали транзитом, зупинялись на 1 або 2 ночі. Зараз опікуємось постійним розселенням 19 вимушених переселенців. Центр України.

Щоденна молитва

А ще є дуже багато речей, для яких у нас немає фотографій. Роздача гуманітарної допомоги недалеко від лінії фронту, безсонні ночі, коли тобі потрібно просто когось зустріти з потягу, дзвінки абсолютно незнайомим людям для того, щоб щось попросити не для себе. Допомога мирним жителям. Допомога армії. Служіння дітям. Постійні розмови, підтримка одне одного. Часто це складні рішення. За останні 130+ днів у нас накопичилось дуже багато різних ситуацій та свідоцтв. Рейджери України виявились готові та продовжують робити все, що тільки можуть для пришвидшення перемоги.

Ми можемо багато чого робити, але життя та смерть в руках Бога. Хочемо і надалі просити вас, наші партнери, підтримувати нас насамперед молитовно. Разом ми можемо і гори рухати. Ми просимо Бога миру для нашої країни.
Будемо вдячні за будь-яку підтримку  (молитовну, гуманітарну чи фінансову). Благословіння вам і вашим сім’ям та мирного неба.
З вдячністю молимося за всіх вас, хто надає нам допомогу. Ми одна родина у Христі.
Рейнджери України.

Більше фото/відео в нашому Фейсбуці 

PayPal
kozulka69@gmail.com
Долари США
SWIFT Beneficiary IBAN: UA473220010000026208326519685
Account No: 26208326519685
Receiver: KOZLOVTSEV IHOR, 26522, Ukraine, reg. Kirovohradska, district. Holovanivskyi, village. Perehonivka, st. Lenina, build. 7
Account with Institution Bank: JSC UNIVERSAL BANK City: KYIV, UKRAINE Swift code: UNJSUAUKXXX
Details of payment charity
гривня
5375411502799021 карта Монобанка