Система досягнень Слідопитів

Слідопити — це група Royal Rangers для дітей від 11 до 13 років. Слідопити мають багато можливостей для розвитку та навчання, коли вони займаються цікавими речами зі своїми друзями, розвивають нові навички, практикують лідерство та командну роботу та виростають у молодих людей, які йдуть за Богом.

У Слідопитів є маршрут для вдосконалення, який знайомить дітей із різноманітними новими навичками та веселими заняттями з їх групою. Діти вивчають такі теми, як от похід, орієнтування, табір, самостійність. Кожна група Слідопитів обирає теми, які вивчатиме, зі списку практичних тестів майстерності.

Система досягнень Слідопитів зддебільшого складається з проходження «тестів майстерності». За проходження тесту майстерності, виконавши певні вимоги, дитина отримує нагороду. Кожен крок в Системі досягнень Слідопитів вимагає проходження певної кількості тестів трьох типів:

  • БІБЛІЙНІ ТЕСТИ можна виконати, пройшовши певну кількість біблійних уроків. Як правило, один біблійний урок проводиться щотижня під час регулярних зустрічей Слідопитів.
  • ТЕСТИ МАЙСТЕРНОСТІ відображають цікаві речі, яких Слідопити можуть вчитися робити. Ці тести зазвичай викладають під час щотижневої зустрічі, але їх також можна завершити вдома або з друзями поза зустріччю.
  • ЛІДЕРСЬКІ ТЕСТИ проводяться періодично. Вони зазвичай передбачають види діяльності направлені на формування команди та особистий розвиток.

——-

“Тільки будь дуже сильний та відважний, щоб додержувати чинити за всім тим Законом … не відхилишся від нього ні праворуч, ні ліворуч, щоб щастило тобі в усьому, де ти будеш ходити.”

Ісуса Навина 1:7

Назад до Системи досягнень