Система досягнень Рейнджерів

Рейнджери— це група Royal Rangers для дітей 14-17 років. Рейнджери беруть участь у різноманітних заходах, що цікавлять підлітків, під час яких вони знаходять друзів, навчаються цінним навичкам, лідерству та зростають у молодих людей, які йдуть за Богом.

Рейнджери мають систему досягнень, яка дає підліткам багато можливостей випробувати нові речі та розважитися з друзями. Діти вивчають такі теми, як от туризм, зимові походи, скелелазіння або графічне мистецтво. Кожна група Рейнджерів обирає теми, які вони будуть вивчати, зі списку практичних тестів майстерності.

Система досягнень Рейнджерів складається з проходження «тестів майстерності» та «Уроків укріплення духу». За проходження тесту майстерності, виконавши певні вимоги, підліток отримає нагороду. Уроки укріплення духу — це форма групового вивчення Біблії у Рейнджерів. Кожен крок на Шляху зростання Рейнджерів вимагає завершення певної кількості тестів та уроків укріплення духу:

  • ТЕСТИ МАЙСТЕРНОСТІ відображають цікаві речі, яких Рейнджери можуть вчитися робити. Ці тести зазвичай викладають під час щотижневої зустрічі, але їх також можна завершити вдома або з друзями поза зустріччю.
  • ЛІДЕРСЬКІ ТЕСТИ проводяться періодично. Вони зазвичай передбачають види діяльності направлені на формування команди та особистий розвиток.
  • УРОКИ УКРІПЛЕННЯ ДУХУ це уроки Біблії, опрацьовані в рамках щотижневої зустрічі Рейнджерів.

——-

“Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію.”

Єремія 29:11

Назад до Системи досягнень