Система досягнень Відкривачів

Відкривачі — це група Royal Rangers для дітей 8-10 років. Відкривачі насолоджуються багатьма чудовими пригодами, коли вони знаходять нових друзів, вивчають нові навички, розвивають лідерські якості та зростають у них.

У Відкривачів є система досягнень, яка надає дітям різноманітні можливості випробувати нові речі та розважитися з друзями. Діти вивчають різні теми, як от навички надання першої допомоги, вузли, приготування їжі, компас. Кожна група Відкривачів обирає теми, які вивчатиме, зі списку з понад п’ятдесяти варіантів практичних тестів майтерності.

Шлях зростання Відкривачів в першу чергу складається з проходження «тестів майстерності». За проходження тесту майстерності, виконавши певні вимоги, дитина отримує нагороду. Кожен крок на шляху зростання Відкривачів вимагає проходження певної кількості тестів трьох типів:

  • БІБЛІЙНІ ТЕСТИ можна виконати, пройшовши певну кількість біблійних уроків. Як правило, один біблійний урок проводиться щотижня в рамках щотижневої зустрічі Відкривачів.
  • ТЕСТИ МАЙСТЕРНОСТІ відображають цікаві речі, які Відкривачі можуть вивчити. Ці речі зазвичай викладають під час щотижневої зустрічі, але їх також можна завершити вдома або з друзями поза зустріччю.
  • ЛІДЕРСЬКІ ТЕСТИ проводяться періодично. Вони зазвичай передбачають види діяльностінаправлені на формування команди та особистий розвиток.

——-

“Він же промовив йому: Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою. Це найбільша й найперша заповідь. А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе.
На двох оцих заповідях увесь Закон і Пророки стоять.”

Матвія 22:37-40

 

Назад до Системи досягнень